RO | HU | EN | DE
 
Despre Noi

Pentru noi, la Flor de May, frumos inseamna autentic, echilibrat, optimist, proaspat si nu in ultimul rind valoros. Iubim lucrul de mina facut cu drag, investit cu suflet si provenind din comunitatile locale. Promovam arta contemporana romaneasca si ilustratia, sub forma de lucrari, printuri si albume de arta. Ne identificam printr-un melanj dinamic intre nou si vechi, traditional si contemporan si cautam sa redam expresia pozitiva a frumosului in tot ce facem. Credem in echilibru, in povesti si vise frumoase. Mai credem ca nu se exclud una pe alta, ci se transforma intr-o expresie unica, speciala, eleganta, cu farmec si bun gust, pentru un public larg.


Flor de May, magazinul de frumos, isi desfasoara activitatile in jurul conceptului de frumos:  boutique de stil- design si decoratiuni florale, home décor, manufactura artizanala contemporana, arta plastica si ilustratie, bijuterii si accesorii vestimentare handmade; atelier de creatie si manufactura custom made; servicii de design interior si event design. Majoritatea ofertei- manufactura, lucrarile de arta sau artizanat sunt fie unicate, fie in serii mici, limitate iar serviciile de design sunt personalizate in functie de client, cerintele sale si dimensiunea sau tipul proiectului. Magazinul de frumos este localizat in centrul orasului Targu Mures, intr-o cladire monument istoric, iar conceptele de amenajare interioara folosite sunt in echilibru cu arhitectura originala resturata a spatiului.


Ideea de a deschide acest concept de magazin mixat cu atelier de creatie a venit firesc, din dorinta de a redescoperi, reinventa, crea si pretui zestrea identitara a comunitatii locale si al multiculturalitatii, a celui acasa al nostru si al tuturor. Toate acestea intr-o viziune optimista, vesela, comfortabila si eleganta precum florile de mai.

 
 
     
     
© 2012 Flor de May - Interior 9